Lite tankar..

Jag kan knappast fatta hur fort tiden går! Tänk att det snart har gått ett halv år & snart skol- avslutning!
Detta halv år har varit både skit bra OCh ganska dåligt! Men eftersom jag är possitiv (haha) så har det varit riktigt jvla bra. Både med skolan/Bimman/Tävlingar/Träningar/Mig/Kompisar m.m. Tro mig.

Det har hänt MYCKET som jag inte kunnat tro & hela fallerullan. Som tex: Kom 2:a i L:C för någon vecka sedan, Har startat min första Regionala (L:C) och så himmla mkt mer! Herregud, om jag tänker efter det här halv året bli det en Lååång lista.

Nöjd är jag också med min framgång med Bimman. Förra terminen var hon sååå rädd för hinder *Host* och nu är det inget mer med det lixom om ni fattar hur jag menar. Hon tittar ju knappast på ett ända litet plutt hinder! Som idag tex: När vi hoppade bana på 90 och hade skrämande hinder, vattenmattor & hela skiten. Hon stanade inte på ett hinder & bara hoppade som om hon inte gjort något annat! Och det betyder mycket för mig att vi har gått så långt som vi har. Bimman är faktist en helt ny nybörja ponny som aldrig blivit tävlad, men när hon kom till mig blev det ändring på det. Om jag ska vara helt ärlig så startade jag och Bimman våran första Klubbhoppning redan efter 4 veckor, seriöst! Det var coolt att komma där på en "nybörjar" häst & hoppa felfritt, Haha.

Riktigt roligt är det också med alla nya vänner jag fått och att det ska bli så roligt att börja i 7an å splitras med sin klass. Men..det kommer självklart att bli tråkigt att splitras. Jag trivs i min klass & världens schystaste kompisar! Men att splitras drabbar ju oss alla, så det är inte bara jag.

Tack för att just DU läser min blogg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0