Tävlat idag jao..

Hur gick det? Jo, det ska jag nu berätta!
Vi tävlade i Bratteborg och startade 2 klasser. Första klassen var en CR & andra klassen var A:0-A:0 (Med omhoppning på direkten, om man är felfri i grundomgången). Höjderna låg på 70+80 cm.

Första klassen/ rundan= Det var ju som sagt en CR på 9 hinder. Hindrena var läskiga (BRA, jag vill öva å hoppa banor med läskiga hinder). Det fanns tex: Mur, Rosa hinder, plank, blommor och annat skoj. Bimman var tittig men..Jag lyckades få över henne över alla hinder! Jag red jvla bra tycker jag och jag glömde inte Smacka, Morra & det viktigas av allt: ANDAS! Jag hade fullkontrol på Bimman och JAG var ledaren! Vi kom felfrit och blev en fin liten rosett & nu TAGGADE vi om till andra klassen!!

Andra klassen/ rundan= En bana på 13 hinder. 1-8 grundomgång, 9-13 i omhoppning. Jag var inte så nervös och Bimman var pigg (I båda rundorna) och glad! Jag startade näst sist och jag behövde en felfri runda för att komma till en 2 plats + en bra tid! Jag startade...och...jag...0:ade! Jag låg på en andra plats och det var bara 1 kvar som skulle hoppa i min klass & jag hade tur att hon rev! Jag kom alltså på en andra plats med placering! Jag är så nöjd och Bimman visade att hon älskade det, hon Lilla Bimman fick rida ärvarv och fick en massa roliga priser. Bilder på alla priser kommer! Lovar ♥ Finns även lite bilder från när jag hoppade också + att det finns 2 fina filmade rundor. Men jag tror att ni vet vf jag inte lägger ut dom, right?

Hela tävlings dagen var helt fantastisk och jag kommer aldrig glöma den sista rundan jag red. Neveh eveh..! Jag känner mig så glad och riktigt lycklig! Vi får se hur nästa tävling gå, nobodys no.

Priserna!!!


I nästa inlägg kommer alla bilder från dagens tävling!!

Kommentarer
Postat av: Mikaela

sv: jaa okej.. :/tack! Kanske kan göra det, men inte nu, du får återkomma till mig i så fall :D

2012-05-13 @ 19:56:45
URL: http://mikaelaliv.blogg.se/
Postat av: SAGA

fin blogg:)

vad duktiga du & din ponny är:d

2012-05-13 @ 20:24:10
URL: http://sagahagmann.blogg.se/
Postat av: Felicia

SVAR: Tack desamma! :)

2012-05-13 @ 20:50:08
URL: http://mffryttarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0